Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dat u onze privacy policy accepteert. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

We hebben de samenstelling en ontwikkeling van deze website met grote zorg gedaan. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen. De informatie op deze site kan op ieder gewenst moment worden gewijzigd.

We controleren regelmatig of we aan dit privacy policy voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy policy, kunt u contact met ons opnemen: info@ fimosieraden.be

Onze Privacy