Hip hop juwelen

Hip hop sieraden of juwelen zijn in de laatste jaren een grote populariteit gekregen. Ze zijn zo bekend nu dat men al vergeten is dat het woord hip hop zijn oorsprong in de muziek wereld vindt en niet in mode de wereld van juwelen.

Bling juwelen worden in kijk gezet door het gebruik van extravagante diamanten en worden ze heel vaak als bling bling juwelen genoemd. De voornaamste reden dat de hip hop juwelen zijn zo populair geworden is dat de laatste jaren vele muziek artiesten en beroemdheden zij begonnen om zulke extravagante juwelen te dragen. Je kan ze altijd zien in hip hop en rap video’s. een van de bekendste artiesten zijn de 50 cent en de Eminem. Vele jongeren worden dan geïnspireerd door dun idolen en beginnen ze zelf ook zulke juwelen te dragen.

Natuurlijk zulke juwelen zijn niet goedkoop. Vooral als het gaat om de gewone bevolking. Voor de beroemdheden is dit geen probleem, aangezien ze de geld daarvoor hebben. Daarom is men begonnen om bling juwelen te produceren met minder diamanten waardoor de prijs is dan verloofbaar geworden voor de jongeren.

Enkele populairste juwelen typen zijn de ringen, kettingen en braceletten. Deze worden dan gedecoreerd met prachtige diamanten waardoor ze bling bling schittering krijgen. Nog een andere type is de horloges dat zowel voor de vrouwen als voor de mannen worden gemaakt. Deze komen in verschillende stijlen voor.

De doel vaneen bling bling juweel is dat het een duidelijke, onderscheidende en onmisbare boodschap geeft aan iedereen. Je kan zeker niet omheen kijken.

fimo juwelen 8 fimo juwelen

Hip hop juwelen